BOCABLOC PARTY NIGHT

El passat 22 d’abril vam realitzar a Boca Nord la primera BocaBloc Party Night. La nit va començar a les 10, amb el passe d’una pel·lícula relacionada amb l’escalada acompanyada d’un bon sopar i unes crispetes. La peli va ser tot un èxit, i a continuació, alguns valents van agafar els seus peus de gat i van baixar a escalar al rocòdrom! Fanatisme pur!

Aquests vàrem ser els supervivents just abans de marxar!

 

 

 

 

 

 

 

 

SORTIDES A ROCA!

CAP A LA MUNTANYA!

Eventualment, des de BocaBloc es proposen sortides a escalar a la muntanya, tant per fer pinya entre els escaladors com per practicar el nostre esport en el seu medi més pur, sobre roca!

Tant aviat com tinguem imatges de les sortides s’aniran publicant aquí!

Us deixem amb el video dels companys BocAventura, que fa un parell d’anys van fer un vídeo d’una de les seves sortides a la Mola! Quines ganes fer una activitat semblant!!

BocAventura 15-3-2015 – Sortida a “La Mola de Colldejou”

 

Mannequin Challenge

El passat 25 de novembre BocaBloc va incorporar-se al fenomen Mannequin Challenge. Un repte que consisteix a posar completament quiet, com si es tractés d’una foto, realitzant una activitat quotidiana, creant així una sensació de moure’s dins d’un quadre en 3D. A BocaBloc ho hem fet com millor sabem, fent de maniquins escaladors!! Aconseguir dissimular la força que estàvem fent per quedar-nos completament immòbils va ser difícil, però el resultat va ser molt bo! Bé… Jutgeu vosaltres mateixos 😉

Mannequin Challenge BocaBloc

BocaBloc i els usuaris del rocòdrom de Boca Nord estem a la moda. També hem fet el nostre particular "mannequin challenge". Deixa'ns els teus comentaris i comparteix amb qui vulguis. I gràcies a tots els participants.

Publicado por BocaBloc en Jueves, 1 de diciembre de 2016

Si vols estar al cas d’activitats semblants, segueix-nos a Facebook i t’informarem de totes les activitats que realitza BocaBloc!

Concurs de fotografia

El passat 5 d’octubre varem inaugurar l’exposició amb les fotos que van participar al primer concurs de fotografies d’escalada.

Es van anunciar les tres millors fotografies. A més a més va improvitzar un premi per a l’originalitat a una fotografia que va sobtar a tots els membres del jurat!

Els escollits guanyadors van rebre premis cortesia d’Equipa’t i decathlon l’Illa!

A  més a més tots els assistents a la inauguració van rebre un petit obsequi de decathlon, una motxilla de 5L per a les properes sortides a roca!

Fent click aquí podreu veure el video-resum que ens va fer tvhortaguinardo cobrint el nostre esdeveniment!

Us esperem al proper concurs!