INDEX

L’1 de Gener del 2017 donem per inaugurada la primera Interlliga BocaBloc.

L’interlliga consta de 10 blocs que estan muntats al rocòdrom de Boca Nord i que es canvien mensualment. La participació en aquesta competició és lliure i gratuïta per a tots els usuaris del rocòdrom. S’apuntaran els blocs que s’han aconseguit encadenar juntament amb el nom del participant al full de participació.

Cada mes es canvien com a mínim 5 blocs, deixant aquells que menys gent ha aconseguit fer per donar temps extra per a encadenar els blocs que més es resisteixen.

La dificultat de cada bloc està gradualment marcada segons el full de participació, essent el més fàcil el bloc de l’esquerra i el mes difícil el de la dreta. Cal tenir en compte que alguns dels blocs tenen els peus limitats per les etiquetes del mateix color que la via, i d’altres es realitzen amb peus lliures..

 

Gener

Donem per acabat el primer mes d’Interlliga amb més de 50 participants! Una fita impensable el dia de la seva inauguració. Amb una valoració més que positiva i molt contents del resultat i del grup d’amics que BocaBloc ha creat a través d’aquesta activitat, encarem amb moltes ganes el febrer que estem convençuts que serà encara millor!

Hem tingut blocs sencills, aptes per a tothom i blocs a l’abast de pocs participants, blocs tècnics, de resistència i de força, per a tots els gustos i colors! S’ha fet evident el boca a boca dels participants entusiasmats en compartir aquesta troballa amb els seus amics.

El 31 de gener vam acabar aquesta primera “prova” de la Interlliga amb una festa al rocòdrom. Amb la companyia del DJ eFonik, que va animar-nos durant les dues hores de la celebració, un pica-pica i molta escalada, vam fer d’una tarda de dimarts un dia remarcable. Quan van ser les 20:00h els vora a 30 escaladors presents van acudir al sorteig d’un mes gratuït al rocòdrom i una samarreta BocaBloc que es van endur la Judith i el Daniel respectivament! També se’ls va anunciar de l’intenció de fer la Primera Jornada BocaBloc i se’ls va introduir qui som i que fem a BocaBloc. Tot seguit, els escaladors van tenir els últims intents d’encadenar aquells blocs que no havien aconseguit abans de que es modifiquessin per donar per inaugurat el febrer a la Interlliga.

Febrer

Seguim sumant… Ja sóm 90 participants a la Interlliga, les vies complicades es resisteixen, però l’entrenament i la millora es fan evidents! Cada vegada tenim més nivell entre els participants i els equipadors s’expremen el cap per portar-los blocs d’acord amb el nivell que es mereixen!

El sorteig del mes de Febrer va atorgar el seu premi de nou a una noia escaladora. La Mireia, que es trobava al rocòdrom en el moment del sorteig podrà gaudir d’un mes gratuït i una samarreta BocaBloc! El sorteig, de poc menys d’un minut, va ser retransmès en directe per Facebook amb el testimoni de tots els usuaris que estaven escalant.

Els usuaris han anat vencent les vies grogues i ambdues es canviaran el mes de març per posar els reptes, que de ben segur, faran xalar a més gent. Pocs han aconseguit acabar les vies vermelles… Es tracten de vies dures, amb passos de potència extrema i que requereixen molta força de dits. Aquí s’ha creat una frontera que esperem que durant el març algú més aconsegueixi superar! Finalment, El bloc verd, el bloc que ningú ha aconseguit superar, cada pas del l’infern verd es un patiment, i per això, fins que algú l’aconsegueixi completar, seguirà estant al costat de les altres vies de la Interlliga BocaBloc.

Març

19 persones noves s’han apuntat a les files de la lliga interna de BocaBloc aquest mes! I amb la recent incorporació de la usuària numero 700 seguim creixent amb passos de gegant amb aquesta iniciativa de la Interlliga. Els escaladors busquen els reptes d’alt nivell que BocaBloc els té acostumats i cada vegada són més els que es superen respecte el mes anterior! Es tracta d’un bon mètode per la regularitat de l’entrenament i la motivació a seguir esforçant-se més i més!

Esperem que aquest d’abril sigui tant bo com els tres que portem! .

Abril

Hem acabat aquest mes d’Abril amb les piles posades per arribar al dia 20 en plena forma. Els blocs d’aquest mes es deixaran també per al mes de maig, ja que nomes hi haura 15 dies abans de la Primera Jornada BocaBloc. Els usuaris apreten de valent i assoleixen els blocs complicats. Aixó si, després de l’Open tornarem amb més força, reforçant el roco amb les preses que s’han comprat per a l’esdeveniment, que ens permetran ampliar la varietat dels blocs i estils d’escalada. Cada circuit estarà format únicament amb preses del mateix color, facilitat així a tot usuari la visibilitat del bloc.