La 1a jornada BocaBloc és el projecte més ambiciós de BocaBloc. El 20 de maig us hem preparat un dia sencer dedicat a l’escalada i a activitats relacionades que omplirà la Rambla del Carmel. L’activitat central serà un Open d’escalada en bloc sobre la immensa estructura de la FEEC! Les vies de l’Open estaran pensades per equipadors de primer nivell per a que tots els participants puguin xalar amb l’escalada!

Acompanyant aquest Open tindrem un munt d’activitats com:
Slackline

Slackline
És un esport d’equilibri en el que s’utilitza l’slakline (corda fluixa) tensat entre dos punts fixos. La complicació d’aquest esport rau en la complexitat dels moviments que un pot realitzar sobre la corda. Com aguantar l’equilibri amb els peus fixos, passar d’un cantó a l’altre, o fins i tot realitzar tombarelles i salts sense caure!

Slackeros Barcelona són una associació de practicants d’aquest esport que tenen com a objectiu ensenyar, compartir, difondre l’slackline i lluiten per aconseguir que se legalitzi la seva pràctica a la ciutat. Com a col·laboradors a la Jornada ens faran una demostració pràctica del que es pot arribar a fer sobre l’slackline i a més a més muntaran un espai on podràs provar-lo i un taller per als qui vulguin aprendre les tècniques bàsiques.

 

Horaris dels tallers per confirmar.

Zona Fira
A la Rambla del Carmel hi haurà una fira amb entitats, associacions i empreses relacionades amb el món de l’escalada. (Si vols tenir la teva carpa, escriu un correu amb la teva petició a bocabloc@bocabloc.cat)

Entitats que ja han confirmat la seva col·laboració

CIMA
Club excursionista

PÀGINA PROPIA

CLUB EXCUR. PIRENAIC
Activitats de muntanya

PÀGINA PROPIA

CAM 9 BARRIS
Associació excursionista 

PÀGINA PROPIA

MAD TEAM
Club Excursionista

PÀGINA PROPIA

CLIMBAT BADALONA
Sala d’escalada

PÀGINA PROPIA

CLIMB OR DIE
Samarretes i escultures

PÀGINA PROPIA

ROCOS A BCN
Informació rocòdroms

PÀGINA PROPIA

CERCLESPORTS
Material Muntanya

PÀGINA PROPIA

PEPA INCH
Costura artesanal

PÀGINA PROPIA

BOW
magneseres

PÀGINA PROPIA

 

EQUIPA’T
Material muntanya

PÀGINA PROPIA

BCN FREE CLIMB
Creació preses

PÀGINA PROPIA

ClimbArt
Art amb escultura 

PÀGINA PROPIA

PSYCO artholds
preses de qualitat

PÀGINA PROPIA

PÈNDOL
Sala d’escalada

PÀGINA PROPIA

.
Graffiti
Durant el dissabte pel mati en Bru Cortacans estarà realitzant un graffiti amb la temàtica d’escalada com a protagonista. Estam convençuts que tant el procés com el resultat final ens deixaran a tots amb la boca oberta.

Zona Bar/Food truck
Oferirem un servei de bar que portarem des de BocaBloc amb l’ajut de Ferran Tallada. I si ho desitgeu també us podreu alimentar amb les exquisitats que us oferiran les Food Trucks que vindran.

Zona Projeccions
Hi haurà una carpa on estarà instal.lat un projector amb pantalla. Allà es podran veure documentals i pel.lícules relacionades amb el món de l’escalada.

Zona Tallers
Durant el dia es faran tallers relacionats amb l’escalada com:
Tallers i horaris per confirmar.

-Tallers per a nens, com pinta-cares,  manualitats etc.. a càrrec de Makarenko.
-Taller de nusos
-Taller de seguretat
-I molts més…

Seguim rebent propostes. Proposa la teva a bocabloc@bocabloc.cat

Música i Dj
Durant tota la jornada sonarà la millor música. I el fi de festa ho posarà un Dj convidat. Queda’t fins al final!!

NECESSITEM VOLUNTARIS
Una jornada d’aquestes característiques necessita molts voluntaris (muntatge, desmuntatge, control de zones, coordinació…) Si vols col.laborar amb nosaltres escriu un correu a bocabloc@bocabloc.cat